Pitkän etsinnän jälkeen löysin 5e aidon Sampo lihamyllyn. Kaikki osat priimakunnossa teriä myöten. Tätä nostalgian ihannutta!!

Lisukkeeksi tähän kuvaan liittyen siksi MAKSAPIHVIEN ohjeet. Kotitekoista ruokaa kun vaan maistuu niin paljon paremmalle ja samalla voi välttyä turhista lisäaineista. Tarjoile maksapihvit puolukkasurvoksen ja kotitekoisen perunamuussin kanssa. Vihreä salaatti , tomaatti ja kotimainen kurkku kruunaa aterian raikkaudellaan.

Maksapihvit

400 g maksaa, 400 g raakoja perunoita, 2 rkl hakattu sipuli , suolaa ja valkopippuria.

Paista sipuli kullanruskeaksi. Jauhaa perunat ja maksa myllyssä ja sekoita keskenään. Lisää paistettu sipuli. Mausta  ja paista paistinpannulla kunnes pihvit ovat ruskeita. Käytä uunissa hetken. ( max 10 min).